Valentýnská srdce na podbořanské střední

Alla Želinská 2018-02-11 19:45:11

Podbořany (až) Žáci a učitelé Gymnázia a Střední odborné školy v Podbořanech se rozhodně nenudí a obzvlášť poslední školní den před prázdninami si umějí zpestřit zajímavou soutěží, tvořením i dokonalým chuťovým požitkem. Bylo tomu tak těsně před vánočními prázdninami, kdy si užili společnou výrobu ozdob a zdobení stromků a v jídelně si dopřáli výborné vánoční dobroty, cukroví, punč. Podobně si užili také první únorový den, poslední školní před pololetními prázdninami. Tentokrát byl ve znamení svátku všech zamilovaných – žáci soutěžili o nejkrásnější a nejzajímavější valentýnské srdce. A jestliže platí, že láska prochází žaludkem, tak jídelna to jen potvrzovala – během valentýnského dopoledne tu bylo pro všechny s láskou připraveno sladké pohoštění.

Ač samotná výroba a soutěž proběhla před prázdninami, vyhlášení výsledků ovšem teprve přijde, a to v pondělí 12. února, vítězové pak budou odměněni přímo v den sv. Valentýna – 14. února o velké přestávce ve školní jídelně. Výsledky vám přineseme také v příštím Regionu.

V pondělí 12. 2. navíc střední odborná škola bude hostit základní školu a téma je jasné – Valentýnské srdce. Žáci ze základní školy budou u prodavačů, cukrářů a kuchařů vytvářet něco k Valentýnu. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video