Koncertem oslavili kulaté jubileum

2018-02-25 01:24:00

Louny (jr) Jazzový orchestr Big-band Milana Bitnera Základní umělecké školy Louny slavil ve středu 14. února ve Vrchlického divadle v Lounech 10 let od svého vzniku. Program koncertu byl velice bohatý.

Spolu s orchestrem vystoupila celá řada sólistů a zpěváků ze Základní umělecké školy Louny. Zpívali Eliška Drbohlavová, Jaroslav Parma, Kristýna Kleinová, Jan Stehlík, sestry Peškovy. Na vibrafon zahrál Jiří Soukup. Koncert uváděla Milena Syrovátková. Na závěr členové orchestru předali Milanu Bitnerovi krásný dort. Účinkujícím za perfektní program tleskalo zaplněné divadlo. Gratulujeme!

V současnosti působí v orchestru vedle současných žáků i žáci bývalí a jejich učitelé. Věkové spektrum je tak poměrně široké od 18 do 70 let. Repertoár tvoří jazzové a swingové skladby od slavných světových autorů jakými jsou např. Count Bassie, Duke Ellington, George Gershwin, Horace Silver, Joseph Zawinul, Milan Svoboda a mnoho dalších, ve vokálních i orchestrálních úpravách.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video