Vrací se Loos a přichází Bednář

Iveta Drlíková 2018-03-23 06:53:00

Na hřištích soupeřů nastoupí v neděli 25. března poprvé do jarních odvet trojice týmů ze Žatecka, hrající ve skupině C krajskou 1. B třídu. Blažim, která je v průběžném pořadí na předposledním 13. místě, zajíždí do Chlumčan. Také v tabulce druhé Nové Sedlo hraje venku, a to proti Černčicím.

„Podzim hodnotím velice kladně. Měli jsme před sezónou cíl pohybovat se ve středu tabulky a nemít sestupové starosti. Tento cíl jsme v polovině sezóny naplnili a druhé místo je třešničkou na dortu,” hodnotí polovinu soutěže vedoucí Nového Sedla Jakub Černý a dodává: „Zimní příprava se nám vydařila celkem dobře. Hráli jsme zimní turnaj v Postoloprtech na umělé trávě, kde jsme skončili třetí. Kondiční část přípravy se taky celkem vydařila a doufám, že to dokážeme zúročit v jarní části sezóny. Základní kádr zůstává v podstatě stejný. Vrací se Petr Loos a podařilo se nám získat Martina Bednáře z Loun, do kterého vkládáme velké naděje, že přinese do naší hry ještě více zkušenosti. O dalších posilách se ještě jedná a doufáme, že se nám jednání podaří dotáhnout ke zdárnému konci. Jména bych zatím nerad prozrazoval. Přehnané ambice nemáme. Budeme se snažit držet se co nejvíce v horní polovině tabulky, a pokud sezóna skončí stejným umístěním jako po podzimu, budeme jedině rádi.”

Jen o bod méně do tabulky 1. B třídy vybojovali v podzimní části fotbalisté Tuchořic, kteří tak přezimovali na třetím místě. Také tuchořičtí Sokolové zajíždějí v neděli ven, konkrétně na hřiště do Braňan. I na jaře by mužstvo chtělo hrát pohledný fotbal a minimálně si udržet stejnou pozici a bude-li šance, ještě jí vylepšit. „Spokojenost s pod-zimní částí sezóny určitě je, ale stále máme co zlepšovat. K některým zápasům jsme nepřistoupili tak, jak bychom měli a ztratili zbytečně body. V zimě jsme trénovali střídavě v parku nebo na Mládí. Byli jsme na soustředění ve Stráži pod Ralskem, kam vy-razilo 11 dospělých hráčů a 17 dětí. Hráli jsme také zimní turnaj v Postoloprtech, kde se nám ale vůbec nedařilo a z výsledku a přístupu některých hráčů jsme zklamáni. Na jaře se do týmu po zranění vrací Pavel Valenta a Lukáš Tománek. Měl by přijít ještě Jan Šimeček. Jinak kádr zůstává beze změn,” prozrazuje vedoucí tuchořických mužů Radek Richter. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video