Nejhezčí masky vyhrály dort

Markéta Chalupová 2018-04-05 08:57:00

Tuchořice (mch) Klienti tuchořického Domova bez zámků si společně s kolegy ze spřátelených zařízení opět užili tradiční maškarní rej.

Den plný radosti a zábavy čekal nejen na klienty Domova bez zámků v Tuchořicích. „Jsem rád, že pozvání přijali také klienti ze spřátelených zařízení, zaměstnanci a rodinní příslušníci,“ popisuje hojnou účast ředitel Domova Martin Nuhlíček. O hudební doprovod se opět postaral DJ Karel Fiala a dobrou náladu vylepšily i různé společenské soutěže, jako je například židličkovaná. Jejich vítězové vždy získali drobné sladké odměny. Nejvíce očekávané bylo ale vyhlášení soutěže o nejlepší masky, vítězové totiž obdrželi dort. „Dortů bylo celkem osm, z každého Domova, který se maškarního karnevalu zúčastnil, vyhrála jedna maska. S výrobou masek pomáhali klientům zaměstnanci ústavů. Chtěl bych jim proto velmi poděkovat za vzornou přípravu, stejně tak jako sponzorům, bez nich bychom nemohli akci pořádat. Díky nim odcházeli všichni klienti nadšení a spokojení,“ děkuje za sebe i za obyvatele Domovů M. Nuhlíček.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video