Dvě domácí utkání Loun, čtyři body do tabulky

Lucie Steklá 2018-04-18 09:28:00

Louny (lus) Fotbalisté Loun odehráli minulý týden hned dvě utkání na domácím trávníku. Ve středu přivítali soupeře Motorlet Praha (snímek z tohoto utkání), s nímž po remízovém stavu 2:2 po základní hrací době prohráli na penalty 6:7. Louny si tak do tabulky připsaly bod za bojovnost. Nedělní utkání proti předposlednímu týmu tabulky Hrobcům už bylo za body tři.

 Do vedení se domácí dostali už v jedenácté minutě po kombinační akci Suchého, který dostal míč do vápna, odkud se do sítě trefil Fiřt (1:0). Následující šance Zíchy a Zemana šly mimo branku soupeře. Ve druhé půli Louny na soupeře „nastoupily“ a hned v 50. minutě po zaváhání obrany hostů zvýšil na 2:0 Kurka, o tři minuty později další branku přidal Soukup po narážečce s Popovičem (3:0). Poslední branka utkání padla v 78. minutě, kdy míč do branky uklidil po rohu Fiřta hlavou Zeman. Louny získaly tři cenné body do tabulky a usídlily se na jedenácté příčce s třiceti body.

Louny – Hrobce 4:0 (1:0)

Branky: 11. Fiřt Petr, 50. Kurka Tomáš, 53. Soukup Pavel, 78. Zeman Jakub. Rozhodčí: Kastl Jan. 253 diváků. ŽK 3: 2, ČK 1:0. Sestava Loun: Sestava: Pokorný - Suchý, Černý, Krejčík, Fiřt - Kotlan, Popovič, Soukup, Kurka, Zícha – Zeman. 

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video