Kickboxer Hany Greisiger je mistrem světa. Pás pro nejlepšího profesionála vybojoval v hotelu Pupp

Iveta Drlíková 2018-07-02 08:46:00

K. Vary (red) Žatecký bojovník Hany Greisiger je Profesionálním mistrem světa v kickboxu. Titul vybojoval minulou sobotu v Karlových Varech nad Italem C. Santostefanem.

Večer profesionálního boxu, do kterého byl jako hřeb večera vložen zápas o pás profesionálního mistra světa v K1 organizace WKU, hostil karlovarský hotel Pupp v sobotu 23. června. Jelikož se jednalo o jeden z nejprestižnějších večerů bojových umění, zastřešila celou akci TV Nova, a proto byl Hany Greisiger pozván v úterý před zápasem do pořadu Snídaně s Novou. Proti Hanymu přijal výzvu souboje o tento titul italský hřebec a známy knockauter z italského Palerma 26letý Carmelo Santostefano, jehož bilance byla 22 profesionálních zápasů, z toho 15 výher KO. Zápas byl vypsán do -86 kg na pět kol po třech minutách. World Kickboxing Union umožnila Hanymu tento zápas z toho důvodu, že již vyhrál ve stejné organizaci titul evropský. Žatecký bojovník se na tento zápas velice dobře připravoval, neboť 5x3 minuty ještě nikdy nezápasil. A příprava se vyplatila, neboť Hany poslal na konci prvního kola tvrdým zvedákem na žebra soupeře k zemi. Ital na počítání rozhodčího nereagoval a Hany před sedmi sty diváky v Puppu a před celým národem, neboť pořad přenášela v přímém přenosu TV Nova Sport, získal a domů do Žatce přivezl pás a titul profesionálního mistra světa v K1. „Děkujeme šedesáti žateckým fanouškům, kteří nás přijeli podpořit do Puppu a všem, kteří nás již dlouhodobě podporují,“ dodává k úspěchu Honza Greisiger, president klubu G-Titán Žatec.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video