V jednotlivcích vyhrál kvalifikaci Doktor, ve čtyřhře Kail s Tamlerem

2018-08-23 14:42:00

Na kurtech tenisového klubu Žatec proběhl o víkendu další ročník kvalifikačního turnaje na Přebory města Žatec, které na stejném místě startují již tento pátek 24. 8.

Mezi jednotlivci soutěž ovládl velký fanoušek litvínovského hokeje Petr Doktor, který si ve finále poradil s Aloisem Hackelem dvakrát 6:2. V souboji dorostenců si to o 3. místo rozdali Adam Dvorský s Lukášem Trykarem. Šťastnější z nich byl nakonec Dvorský, který vyhrál 7:6, 6:3. Čtyřhry ovládla zkušená dvojice Tomáš Kail s Petrem Tamlerem, kteří tak obhájili loňské vítězství, když ve finále porazili Aleše a Milana Linkovi dvakrát 6:3. Tomáš Kail tak potvrdil, že je velice kvalitní hráč deblu, jelikož vyhrál loni i hlavní soutěž ve čtyřhrách. Bronzovou příčku obsadil Lukáš Trykar s Markem Seifertem, ti vyhráli už bez boje nad párem Hackel - Doktor. „Na spoustu hráčů z kvalifikace se můžeme těšit i v hlavní soutěži, kde již půjde o zisk titulu žateckého přeborníka, a třeba se dočkáme i nějakého překvapení. Díky sponzorům je kvalifikace i hlavní soutěž dotovaná celkovou částkou 43 tisíc korun, takže za každé vítězství dáváme hráčům peněžní odměnu. Věříme, že i díky tomu bude o naši akci v příštích letech ještě větší zájem,“ říká ředitel turnaje Lumír Hanták.

Letos se do kvalifikace přihlásilo celkem deset párů a devatenáct jednotlivců. Úplnou novinku pak byl start Elišky Kočandrlové mezi muži – singlíři. Ta sice vypadla hned v prvním kole po prohře s A. Linkou 6:1, 6:0, ale rozhodně prokázala velkou odvahu a bojovnost.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video