Budík zve děti na Hošťálkohraní

Iveta Drlíková 2018-09-07 06:32:00

Tvoření podzimních motivů, loutkovou pohádku i tancovačku nabídne dětem další ročník Hošťálkohraní, které organizuje žatecký klub Budík v neděli 9. září. Pořadatelé mysleli tento den i na dospělé publikum. Pro ně tak na večerní hodiny pozvali kapelu Saiwala, která zahraje v Budíku od 19.00. „Druhé Hošťálkohraní jsme přichystali opět ve spolupráci s Farmou Šťastný z Radičevse na druhou zářijovou neděli. Rodiny s dětmi tak zveme před náš klub Budík na Hošťálkově náměstí, aby si tento den přišly zatvořit a užily si společně program s divadélkem a muzikou,“ vzkazují pořadatelé.

Dětský program otevře v neděli ve 14 hodin tvoření podzimních motivů, které povedenou děvčata z Farmy Štastný. Od půl čtvrté začne loutkové představení v podání spolku Rozmarýnek, který sehraje do nového kabátu oblečenou adaptaci klasické pohádky „O třech neposlušných kůzlatech“. O hodinu později vypukne dětská tancovačka, a to pod taktovkou známé party muzikantů „Levoruký Eda”, která tentokrát přesedlala na moře, a tak se jejich vystoupení ponese v duchu „Pirátů z Karibiku”. Vstupné je dobrovolné. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video