Úvod   /   Zprávy   /   Zásah z vozidla

Zásah z vozidla

Jarka Cibulková 2018-09-09 07:32:00

Cítoliby (caj) Do 15. září mohou sbory dobrovolných hasičů posílat přihlášky do třináctého ročníku soutěže Memoriál Zdeňka Havla o putovní pohár. Letošní novinkou v Cítolibech je netradičně pojatý útok – zásah z vozidla.

Soutěž bude probíhat před hasičskou zbrojnicí na Tyršově náměstí podle pravidel pořadatelů. Od půl jedné se očekává příjezd jednotlivých soutěžních družstev. V jednu hodinu následuje nástup a zahájení. Poté už na řadu přijde samotná soutěž.

Muži i ženy musí být oblečeni do zásahového oděvu, opasku, zásahové obuvi a hasičské helmě. V kategorii ženy je dovoleno použít řidiče muže (strojníka). Družstvo čtyř soutěžících se postaví pět metrů vedle nenastartovaného vozidla. Po naložení posádky se strojník rozjede k místu určení. Před vozidlem bude nainstalovaná překážka v podobě osobního automobilu. Tu musejí tři členové družstva odstrčit na kraj. Poté strojník nacouvá k místu zásahu, kde na něj čeká jeho posádka. Ta se vyzbrojí dvěma hadicemi B k rozdělovači, od nějž budou následovat dvě hadice C, které utvoří dva proudy. Po nástřiku na terč se zastaví časomíra. Smyslem a základem soutěže je se pobavit. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video