Začíná babí léto a s ním "veřejné bruslení"

Lucie Steklá 2018-09-14 21:14:45

Ledová plocha na zimním stadionu v Lounech je připravena. Pilně na ní trénují hokejisté, kteří také odehrají svá první utkání. V neděli si veřejnost může jít poprvé zabruslit.

Louny (lus) V závěru srpna byl po částečné rekonstrukci chlazení zahájen zkušební provoz lounského zimního stadionu. „Předmětem rekonstrukce byla instalace nového odpařovacího kondenzátoru, který nahradil starý sprchový kondenzátor z devadesátých let minulého století. Zkušební provoz byl úspěšný a tak byl následně zahájen zimní provoz,“ uvedl Radek Příhoda, ředitel Správy sportovních zařízení města Louny. Pracovníci stadionu připravili ledovou plochu tak, aby v sobotu 1. září byla síla ledu dostatečně silná a ledová plocha mohla být využívána v plném rozsahu. Na ní již pilně trénují všechny týmy hokejového Slovanu, ale také krasobruslaři, mládežnické týmy již odehrály svá první přátelská utkání. A tým HC Slovanu Louny před zahájením nové sezony Krajské ligy mužů Ústeckého kraje odehrál dvě přípravná utkání na ledě soupeřů. Do soutěže nastoupí již tuto neděli, a to na domácím ledě v duelu s Lovosicemi.

Ledová plocha se také zpřístupní veřejnosti. V neděli startuje oblíbené veřejné bruslení, chybět během sezony určitě nebude ani retrobruslení.

Vyhlášen byl také 12. ročník Školy bruslení. Ta zahajuje činnost v neděli 16. září a určena je pro děti narozené v letech 2010 až 2013. Výuka obsahuje pětadvacet hodin. Bližší informace na webu sszml.cz.







Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video