Synagoga v Žatci se rozezněla hudbou a zpěvem

Alla Želinská 2018-09-21 19:43:00

Charitativní koncert pro dvě žatecké památky uspořádaný v pátek 21. září studenty Gymnázia a SOŠ Podbořany a jejich přáteli přilákal v pátek v podvečer desítky, ne-li stovky posluchačů, návštěvníků, hostů.

V úvodu vystoupila autorská skupina Modrá kost v čele s Janou Michalcovou z Lubence, zazněly bubny Australian Buš-kovice, vlastní aranžmá písně Eda Sheerana zahrál na kytaru Martin Koňák, osobitý hudebník a ředitel ZUŠ Podbořany Martin Říhovský předvedl Koncert C dur pro kontrabas, dále pak vystoupily Eliška a Zuzka Pěknicovy, Ráchel Pabiánová, Berenika Procházková, Aneta Rothová, Petr Popštěin, Jakub Kadavý, Matyáš Svitok, Tereza Pavlíčková, Pavla Gubíková, Tereza Pticenová, Dan Idžakovič s učitelem J. Baštou, Viktorie Stankovičová, Kristýna Šídová, Romana Havrdová a Vojtěch Václav Pour, Sarah Wanglerová... Zvláštní jedinečnou atmosféru podtrhly rozsvícené svíčky. Organizátoři se postarali i o bohaté občerstvení. Výtěžek z dobrovolného vstupného a příspěvků půjde na obnovu Mederova domu a synagogy. Více čtěte v našem týdeníku č. 38. Několik záběrů z koncertu již teď.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video