Úvod   /   Zprávy   /   Šance pro OZP

Šance pro OZP

2018-10-22 07:46:00

Vzdělávací centrum Podkrušnohoří, z.s. ve spolupráci s realizátorem projektu Pomoc - poradenství, podpora, z. s., nabízí již řadu let pomocnou ruku těm, kterým se nedaří najít uplatnění na trhu práce. Tento projekt je určen pro osoby se zdravotním postižením, kterým nabízí komplexní individuální podporu.

Náplní projektu je bezplatné vzdělávání a zajímavé rekvalifikační kurzy (Obsluha osobního počítače, Pracovník v sociálních službách, Strážný a případně další dle zájmu účastníků). Projekt Šance pro OZP pomáhá osobám se zdravotním postižením s vyhledáváním a zprostředkováním zaměstnání i s jednáním se zaměstnavateli. Jeho součástí je poradenský program i podpora těchto osob při začlenění se do pracovního procesu s ohledem na jejich zdravotní postižení či exkurze u zaměstnavatelů v daném regionu. Po celou dobu účasti v projektu je zájemcům zajištěn intenzivní osobní přístup.Všechny aktivity jsou zcela ZDARMA.

„V rámci projektu je také možné každému účastníkovi proplatit cestovné, poskytnout mzdové příspěvky zaměstnavatelům a další,“ sdělila Eva Kapicová.

Více informací o možnosti vstupu do tohoto projektu se uchazeči mohou dozvědět ve středu 24. října 2018 ve 13.30 a v 15 hodin na Úřadu práce v Žatci.

Projekt je spolufinancován Evropskou unií. Pro bližší informace volejte na telefonní číslo 734 312 474.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video