Začala sezona saunování

Lucie Steklá 2018-11-01 14:02:28

Postoloprty, Louny (lus) S příchodem podzimu se zájemcům otevírají sauny. Jejich služeb mohou „saunaři“ využít v Lounech i Postoloprtech.

V Lounech se na novou sezonu důkladně připravili a během léta se ve vnitřních prostorách pracovalo na zútulnění a zpříjemnění prostorů. Stálí návštěvníci si novinek všimnou hned při příchodu. „Opravili jsme a rozšířili vstupní recepci. Také jsme vybudovali novou venkovní odpočívárnu, opravená je také vnitřní odpočívárna. Ve spolupráci s městem prošlo rekonstrukcí vytá-pění celého objektu sauny,“ upřesnil provedené úpravy Radek Příhoda, ředitel Správy sportovních zařízení města Loun, která se o provoz sauny stará. „Prostředí sauny už je na úrovni, jakou jsme si naplánovali, další velké úpravy zatím nechystáme,“ dodal. V Lounech je sauna v prostorách městského koupaliště otevřená denně od půl jedné od-poledně, kromě neděle, kdy se zájemcům otevře již v poledne. Od pondělí do pátku a v neděli sauna zavírá v 21 hodin, v pátek a sobotu je k dispozici až do 22 hodiny.

Také v Postoloprtech mají lidé k dispozici saunu. Tam je součástí plaveckého areálu. „V sauně máme pro letošní sezonu vyměněné sezení. Prosíme saunaře, ať respektují pravidla saunování a do sauny chodí usušení, v suchých plavkách a používají suchou osušku na sezení, aby nám nové sezení dlouho vydrželo,“ vzkazují provozovatelé. Tady ji mohou zájemci navštívit také denně.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video