Jedna zavírá, druhá změnila majitele

Jarka Cibulková 2018-11-20 09:06:08

Louny (caj) Zvýšený počet zákazníků za-znamenaly v uplynulých dnech lékárny Poliklinika Louny i Na Široké. Důvodem jsou změny, které proběhly v sousední lékárně Pilulka manželů Štolových, tak i budoucí uzavření lékárny U Léčivého pramene. Dobrou zprávou je, že probíhají jednání ohledně otevření nové pobočky sítě lékáren Dr. Max v Lounech.

Prodejna manželů Štolových byla prodána síti BENu. Poprvé své zákazníky přivítala v pondělí 12. listopadu již v novém. „Všichni zaměstnanci přecházejí pod BENu, tudíž co se týče personálu, vše zůstává, včetně manžela, který zde bude i dále vedoucím lékárníkem. Pro pacienty vlastně žádné velké změny. Naopak se mohou těšit na nově vybavenou lékárnu, plně klimatizovanou. Veškeré služby budou zachovány, i prodej zdravotní obuvi. Otevírací doba také. Na zákazníky se budou těšit dva lékárníci - Petr Štola a Zuzana Nesnídalová a tři farmaceutické asistentky - Veronika Chrobáková, Michaela Pávová a Tereza Brhlíková,“ napsala na náš dotaz Kateřina Štolová z bývalé lékárny Pilulka Louny.

Do konce listopadu by měla svůj provoz uzavřít i Lékárna U Léčivého pramene na „malé“ poliklinice. Na Tyršově náměstí je provozovna uzavřena již od července letošního roku.

Nová lékárna Dr. Maxe, jehož jedna provozovna sídlí v současnosti v prodejně Kaufland v Lounech, by měla vzniknout v ulici Pod Nemocnicí čp. 2377, tedy mezi finančním úřadem a Okresní správou sociálního zabezpečení v Lounech. „Definitivní datum otevření nové lékárny vám ještě nemohu sdělit. S určitostí ale mohu potvrdit zachování lékárny v Kauflandu,“ odpověděl na náš dotaz tiskový mluvčí lékárny Dr. Max Michal Petrov. Podle nám známých zdrojů by k otevření nové pobočky mělo dojít až po novém roce.


Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video