Vánoce v zákopech Na Kočičáku

2018-12-03 06:17:00

Blatno (red) Muzeum československého opevnění z let 1936 - 1938 „Na Kočičáku“, které zachraňuje vojenský bunkr na lounském výstavišti, si na závěr letošního významného roku 2018 připravilo netradiční a zároveň vzpomínkovou akci nazvanou Vánoce v zákopech.

Muzeum Na Kočičáku, které najdete v Blatně u Chomutova, chce touto akcí připomenout těžký život vojáků na frontách ve válkách minulých i současných, kteří museli trávit během vánočních svátků bez svých rodin a nejbližších v zákopech....

Na Kočičák jsou zváni všichni, kdo si chtějí připomenout a uctít památku v době vánočních svátků na vojáky a lidi, kteří byli během válečných let sami bez rodin nebo se nikdy na Vánoce již domů z války nevrátili.

Na Kočičáku bude 23. prosince, v poslední adventní neděli, od 10 do 15 hodin k vidění ukázky života vojáků z 1.světové války v zákopech. Od 12 hodin bude strojen vánoční stromek a od 14 hodin rozdávány dárky. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video