Aktuálně: Sněhová kalamita zastavila dopravu

Soňa Šímová 2019-01-09 08:43:00

CHOMUTOVSKO (soš) — „Už půl hodiny stojíme v koloně na cestě na Horu Svatého Šebestiána, zůstali jsme viset krátce za odbočkou v kopci. Před námi je dlouhá kolona v obou pruzích. Sypač stojí za námi a nemůže projet,“ popsala situaci směrem do hor čtenářka. Varování vydalo také město Vejprty: pokud opravu nemusíte, nikam nejezděte. Aktuálně je průjezdná pouze cesta do Kadaně přes Hradiště. Neprůjezdno je na Klínovec, Měděnec a do Výsluní. Na nepříznivé podmínky upozornil také Boží Dar. Město je ze všech stran nepřístupné, všechny silnice jsou uzavřeny včetně silnice I/25 do odvolání a to i hraniční přechod do SRN. Město Boží Dar urgentně žádá všechny motoristy, aby toto vzali na vědomí a svou cestu odložili. Podle předpovědi ČHMÚ může tento stav trvat až do dnešní půlnoci. Žádáme řidiče o respektování nastalé situace, aby do Krušných hor nejezdili. Situaci i nadále sledujeme.

Aktualizace: Dočasně uzavřen kilometrový úsek silnice u obce Křimov od Chomutova na Horu sv. Šebestiána a silnice R7 směrem do hor.

Aktualizace v 10:10: Silnice na Horu Svatého Šebestiána (směrem z Chomutova na Karlovy Vary) bude v nejbližší době průjezdná, kolona se pomalu posouvá. Silničáři sypou.

Aktualizace: Silnice na Horu Svatého Šebestiána stále uzavřena. Silnice mezi Novou Vsí a Horou Svaté Kateřiny je nesjízdná. S opatrností projedete silnici přes Deutchendorf.

Foto: čtenářka

Napsal(a): Soňa Šímová

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video