Mladí tenisté přivezli další poháry

2019-02-01 12:37:00

Třetí lednový víkend startovala početná skupina žateckých tenistů na kvalitně obsazeném turnaji starších žáků kategorie C v Jirkově. Mezi dívkami oddíl reprezentovala Nela Štrosová a Tereza Štruncová. Obě podaly velmi slušné výkony, ale na postup do druhého kola to bohužel nestačilo. Naopak žatečtí tenisté se do druhého kola probojovali všichni, tedy Černý, Kuna, Martinovský a nasazený Karas.

A právě Karas s Martinovským sehráli skvělé utkání o postup do semifinále, když po vyrovnaném výkonu zvítězil Jan Karas 6:4, 7:5. Slušnou formu ukazuje také Radim Černý, který v boji o semifinále vyřadil nevyzpytatelného Mandíka 6:3, 6:2 a postoupil do semifinále proti svému spoluhráči z oddílu – J. Karasovi, kterého v krásném zápase pak přehrál 6:2, 6:3. Ve finále pak Černý nestačil na 120. hráče národního žebříčku, Nováka z Teplic. Druhé místo Černého a třetí Karase je pro oddíl velkým úspěchem, který oba potvrdili ještě postupem do finále ve čtyřhře, kde sice prohráli s Novákem a Bodnárem, ale přivezli si domů stříbrné poháry.

Úspěšný byl i další žatecký tenista Denis Braun na turnaji mladších žáků v Duchcově, ve kterém došel po skvělých výkonech až do finále, kde podlehl prvnímu nasazenému hráči Červenkovi 4:6,1:6.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video