Kamencové jezero nabídne novou atrakci

2019-06-23 12:08:00

CHOMUTOV (soš) — Kamencové jezero bude mít novou vodní atrakci. Budou jí dvě skluzavky, které povedou z hlavního mola. Za realizaci zaplatí město necelý milión korun.

„V místě, kde jsou skluzavky naplánované, mělo být původně skákací prkno. To ovšem neprošlo z důvodů bezpečnostních certifikací. Jezero nemá stálou hladinu a nevycházela by hloubka,“ vysvětlil náměstek primátora David Dinda důvod, proč od původního záměru město ustoupilo. Místo prkna tak budou dvě skluzavky. Jedna povede přímo do jezera, druhá do bazénku, který je uprostřed mola. „Slibujeme si od toho další zatraktivnění areálu,“ dodal Dinda s tím, že na skluzavkách se již pracuje a jejich umístění by mělo proběhnout na začátku hlavní sezóny, tedy v první červencové dny. Aby se návštěvníci nespálili, bude se pod nimi nacházet čerpadlo, které je bude ochlazovat vodou.

Na novou atrakci se již těší rodiče malých dětí. „Na straně s písečnou pláží je lanové centrum, na straně u mola jsou sice houpačky, ale vodní atrakce víceméně chybí na obou stranách. Skluzavku tedy rádi využijeme. Ještě by to chtělo větší výběr občerstvení, zejména toho zdravějšího, a budeme maximálně spokojeni,” okomentovala budoucí stavbu maminka tříletého Honzíka. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video