Postupovou sezonu Louny zakončily výhrou ve Vilémově, nechyběla postupová trička ani šampaňské

Redakce 2019-06-20 13:07:28

„Moc jsme chtěli ve Vilémově v posledním utkání sezony vyhrát a potvrdit na hřišti třetího celku soutěže své dominantní postavení v krajském přeboru,“ řekl trenér Loun Zdeněk Kudela. Hráči spolu se zástupci klubu chtěli také postup na hřišti oslavit, vedení klubu připravilo krásná postupová trička a do Vilémova se vezlo i šumivé víno. Jaká by to byla oslava bez vítězství... :)

Domácí však suveréna soutěže v dešti na rychlém terénu už v 8. minutě překvapili rychlým protiútokem do špatně postavené obrany Loun a šli do vedení. „Ale obdržený gól nás správně nabudil, rychle a přesně jsme začali v dalších minutách kombinovat a domácí obranu jsme dokonale rozebírali,“ řekl k začátku posledního utkání v krajském přeboru trenér. Uzdravený Pavel Soukup nejprve přesně zakončil skvělý centr Dana Zíchy a Michal Nykl po dalších patnácti minutách skóre ve prospěch lounských fotbalistů navýšil přesnou hlavičkou. To si naskočil na výborně zahranou standardku Vojty Trupa. „Ovšem do poločasu jsme měli vést minimálně o dva góly. Další výborné akce jsme už nedotáhli,“ dodal Z. Kudela. Vše lounští fotbalisté napravili ve druhém poločase. Dvě branky vstřelil po moc pěkných akcích Michal Lesniak, ale podle vývoje hry jsme měli hosté přidat góly další, do cca 75. minuty hráli jako tým a výborně. 

„V závěru jsme povolili, domácí snížili a nadále podnikali rychlé protiútoky, které jsme bránili s velkými obtížemi. Ale poslední minuty už jsme hráli na jistotu a dvoubrankové vedení nepustili. A po závěrečném hvizdu rozhodčího vypukla naše obrovská radost, hráči se fotili v modrých tričkách s památečným postupovým motivem a do vzduchu létaly špunty z napěněných lahví. Hráči FK SEKO Louny získali v tabulce neuvěřitelných jedenaosmdesát bodů a v tabulce druhé Srbice předstihli o 17 bodů!!!“ zhodnotil utkání Z. Kudela.

Vilémov - Louny 2:4 (1:2)

Sestava: Patrovský (74. Pokorný) - Fiřt, Vokurka, Pokorný, Suchý - Soukup (81. Kubiska), Sulovský, Trup, Zícha - Lesniak, Nykl (53. Grund, 88. Pergl).

Branky: 12. Soukup, 28. Nykl, 55. a 64. Lesniak.

ŽK: 49. Nykl.


Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video