Kam vyrazit o víkendu na Žatecku, Lounsku a Podbořansku

Alla Želinská 2019-06-20 18:53:00

Loutková zahrada, petanque odpoledne, Fénix show, zahradní slavnost, country minifestival, divadelní pouť, Hry mikroregionu, dětské rybářské závody, letní zpívání ve mlýně, večerní zámecký park - i tentokrát je z čeho vybírat!

ŽATECKO

PÁTEK 21. ČERVNA

Letní kino Žatec: Psí poslání 2. Ve 21.30 hod.

Liběšice u Žatce: Mše sv. v 8 a v 17 hodin v Liběšicích, od 16 hodin Poutníčkův klub pro děti na faře v Liběšicích.

Staňkovice, fotbalové hřiště, altán: Slunovrat aneb Diskotéka pod hvězdami – 18 – 20 hod. disco teens, od 20 hod. pro starší, steaky, klobásy na grilu. Od 18 hodin do půlnoci.

Žatec, Malínská ulice: Horor Cirkus - Zažijte první hororovou show v cirkuse v ČR – vhodné od 12 let. Také v sobotu a neděli. Vždy ve 20 hod.

Country club Tulipán Žatec: Hraje DJ Majkl. Od 21 hod.

SOBOTA 22. ČERVNA

Letní kino Žatec: Tajný život mazlíčků 2. Ve 21.30 hod.

Kapucínská zahrada Žatec: Loutková zahrada – O Červené karkulce (10.30), Tři malá prasátka (15 h) , Žebrákova nevěsta (17 h), Čelisti reloaded (20 h). Od 10.30 hod.

Letiště Macerka u Žatce: Letecký Dětský den - vyhlídkové lety, ukázky letadel. Od 10 hod. 

Zámek Stekník: Obnovená poutní mše svatá k svátku Navštívení Panny Marie - po více než 80 letech se uskuteční mše svatá spojená s poutí z Liběšic, začátek pouti Liběšice – Stekník v 15 hodin, první obnovená poutní mše svatá k svátku Navštívení Panny Marie v zámecké kapli v 17 hodin.

Country club Tulipán Žatec: Hraje Druhý dech. Od 21 hod.

NEDĚLE 23. ČERVNA

Letní kino Žatec: Muži v černém: Globální hrozba. Ve 21.30 hod.

Kapucínská zahrada Žatec: Loutková zahrada – O líném Honzovi (10.30), Kašpárek a čerti (14.30), Sněhurka a 7 trpaslíků (17h). Od 10.30 hod.

Evangelický kostel Žatec: Nedělní bohoslužba. V 11 hod.

Žatec, Komenského alej: Petanque odpoledne pro všechny věkové kategorie, co si chtějí zahrát hru, jen se dívat, udělat si piknik v trávě, poslouchat živou hudbu, grilovat, každý co si přinese, točené pivo z nedaleké hospody. Máte doma sadu na petanque? Přineste ji sebou. Petanque hřiště v parku pod sokolovnou. Od 14 hod.

Radíčeves, kostel sv. Václava: Mše svatá. Ve 14 hod.

Liběšice u Žatce: Slavnost Těla a Krve Páně - Mše svatá – s prvním svatým přijímáním dětí a s průvodem Božího Těla po mši svaté. V 10 hod.

LOUNSKO

PÁTEK 21. ČERVNA

Kino Svět Louny: X-Men: Dark phoenix – 2D titulky. Také v sobotu. Ve 22 hod.

Kino Postoloprty: Lego® Příběh 2 – animovaný, akční, dobrodružný, fantasy. V 10 hod.

Park Louny: Bubnujeme pro radost - setkání s bubnováním na drumbeny pro všechny, kteří se chtějí radovat - pořádá spolek Kostičky ve spolupráci se SpZŠ a MKL. Vstup zdarma. Od 10 do 13 hodin.

Mírové náměstí Louny: Farmářské trhy - Ovoce, zelenina a další zboží od místních a regionálních výrobců, trhovců. Od 8 do 12 hod.

KD Zastávka Louny: Fénix show - Závěrečná taneční show pro rodiče, přátele i nové zájemce, k vidění budou všechny letošní soutěžní formace a nebudou chybět ukázky standardních a latinskoamerických tanců v podání sportovních tanečních párů. V 17 hod.

MŠ Cítoliby: Zahradní slavnost - loučení s předškoláky na zahradě MŠ, vystoupení dětí, šerpování, skákací hrad, Míša Marková – Divadlo VeTři. Od 16 hod.

Lužerady, bývalá výletní restaurace Louny: Blue Cimbal. Od 19 hod.

Restaurace Slavia Louny: Parťáci – band. Od 19 hod.

SOBOTA 22. ČERVNA

Kino Svět Louny: Tajný život mazlíčků 2 2D. Také v neděli. V 10 hod.

Psí poslání 2. Také v neděli. Ve 13 hod.

Kino Peruc: Raubíř Ralf a internet – Animovaný, dobrodružný film. V 15.30 hod.

Archeologický skanzen Březno: Piktoo - Letní slunovrat, umění pravěku a umění zdobení těla, hudba, bubnování, divadlo pro děti ad. Od 10 do 17 hod.

Stradonice: Třetí Stradonický country minifestival pod Stradonkou – Memoriál Mikiho Hejčla, pořádaný na podporu společnosti Život dětem. Moderují Roman Skamene a Mojmír Maděrič, Zdická country, Hluchavky bend, Dobrý Struny, Stařenky, Dřeváci, Grošáci, Dudas Band, Country Ladies, A. Band, Strakoši. Od 13 hod.

Zámecká zahrada Postoloprty: Veselá divadelní pouť na závěr školního roku - Žáci s vyznamenáním na vysvědčení a malé děti zdarma, ostatní 20 Kč. Vystoupí populární pražské divadlo Loudadlo a poté Divadýlko Z pytlíčku Středokluky. Od 15 hod.

Pnětluky, koupaliště: Hry mikroregionu Lounské Podlesí - Osmý ročník klání sedmičlenných týmů obcí mikroregionu – doprovodný program, občerstvení. Od 13 hod.

Brloh, Vernerův mlýn: Letní zpívání ve mlýně - Letní zpívání ve mlýně – zahájení sezony s pěveckým vystoupením Evy Maťátko. Ve 14 hod.

Louny, Stromovka: KřikLoun fest - lounský hudební festival - Vision Days, N.V. Ú, Volant, Dukla Vozovna, Do řady, Svoloč Driák a další. Od 13 hod.

Obec Raná - Plzeň: Výlet do Zoologické zahrady a Dinoparku Plzeň - autobusová doprava zajištěna OÚ. Vstupné pro děti zajišťuje AVZO Raná. Odjezd od autobusové zastávky pod Obecním úřadem v 8 hod.

Obec Raná, Hrádek: Mše svatá a znovuvysvěcení kaple v Hrádku – kapli posvětí gen. vikář Martin Davídek, mši sv. slaví farář Rané Radim Vondráček. V 15 hod.

NEDĚLE 23. ČERVNA

Kostel sv. Mikuláše Louny: Slavnost těla a krve Páně – mše svatá. Slavnostní eucharistický průvod k oltáři a požehnání městu. Od 9 hod.

Kostel sv. Jiljí Vinařice: Mše svatá ve 14 hod.  

PODBOŘANSKO

PÁTEK 21. ČERVNA

Letní kino Podbořany: Sněží – jemný poetický příběh o křehkosti mezilidských vztahů. Ve 21.30 hod.

Kino Blšany: Winchester: Sídlo démonů – Austrálie, USA, 2018. V 18.30 hod.

DDM Podbořany: Táborák na ukončení školního roku s opékáním buřtů. Od 14 hod.

SOBOTA 22. ČERVNA

Kryry, hřiště: 7. Alkohol Cup – turnaj, večer country kapela Fernetic, vítání léta, občerstvení zajištěno. Od 9.30 do 18 hod, od 19 hod.

Zámek Krásný Dvůr: Večerní komentovaná procházka zámeckým párkem - přijďte si užít kouzlo jednoho z nejstarších krajinářských parků po setmění včetně návštěvy osvětleného Novogotického templu. Vychází se z nádvoří zámku ve 21 hod.

Libyně u Lubence: Otevřeno – kostel s unikátním vitrážovým muzeem otevřen v sobotu a neděli. Klíče od Vochlické rozhledny se vyzvedávají v kostele. Od 13 do 16 hodin.

Schillerova rozhledna Kryry: Otevřeno každou sobotu a neděli a o svátcích od 12 do 16 hodin.

Kaple Všech svatých u Petrohradu: Otevřena každou sobotu a neděli od 14 do 16 hod.

Nepomyšl, rybník: Rybářské závody dětí – pořádá ČRS MO Podbořany. Od 6 hodin.

Obec Petrohrad: Pojďme spolu na puťák – cesta plná úkolů a dobrodružství na Chvojkovský mlýn, přespání v chatičkách, zábava, zve spolek VEEV. Od 13 hodin.

NEDĚLE 23. ČERVNA

Podbořany, kostel sv. Petra a Pavla: Mše svatá. V 9 hodin.

Krásný Dvůr, kostel: Mše svatá. V 11 hod.

Kryry, fara: Nedělní mše sv. Ve 14 hod.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video