Utkání proti Chomutovu rozhodly neproměněné šance Loun

Lucie Steklá 2019-09-04 09:52:25

Ze čtyři utkání divizní soutěže mají Louny jen dva body za penaltovou výhru. V tabulce se krčí na předposledním místě. Tuto neděli doma hrají s týmem Slaného, které je na deváté příčce, dvakrát vyhrálo a dvakrát prohrálo. Níže hodnocení utkání trenéra Zdeňka Kudely. 

FC Chomutov – FK SEKO Louny 2 : 0 /0:0/

Už ve třetím soutěžním utkání venku jsme dokázali sehrát první poločas bez obdrženého gólu a za poměrně velice slušného herního projevu. Soupeři jsme dobrou defenzivní činností nedovolili výrazněji ohrozit naši branku. Domácí útočili stereotypně pomocí dlouhých nákopů na dvoumetrového útočníka Bočka, kterého však velice dobře střežil Suchý. A co přeci jenom prošlo po domácí kombinaci před naši branku, naši obránci společně s brankářem Pokorným vyřešili. Největší nebezpečí od domácích tak hrozilo ze standardních situací, neboť domácí měli v sestavě kromě Bočka ještě další tři velmi vysoké hráče.

Jestliže jsme pozorně a dobře bránili, v útočné fázi jsme dobře nehráli. Nedovedli jsme v mezihře udržet v kombinaci míč, byli jsme pomalí s míčem a velice nepřesní. Měli jsme vysoký počet lehce odevzdaných míčů soupeři.

Po rohu jsme však měli obrovskou příležitost, Petr Fiřt z malého vápna trefil jen břevno.

Poučeni ze špatných vstupů do druhých poločasů jsme tentokrát druhou půli začali soustředěně a bezpečně. Domácí pokračovali v nakopávání míčů a my zase pokračovali v dobrém bránění. A po pěti minutách hry měl stoprocentní šanci Dan Zícha. V pozici „tváří v tvář“ však trefil jen domácího brankaře Švejdu.

Po hodině hry jsme však udělali strašnou chybu v rozehrávce, Kuba Suchý chybu před naší brankovou čarou napravil, rozhodčí však k údivu nás všech z odkopu od branky daroval domácím rohový kop. Naši hráči protestovali a také po jejich nepozornosti domácí z rohu skórovali….

Pak jsme se herně zvedli a většinově se usídlili na polovině domácích. Ovšem malým důrazem v pokutovém území jsme gól vstřelit nedokázali. O výsledku rozhodlo sporné rozhodnutí asistentky rozhodčího, po kterém Chomutov vstřelil druhý gól.

Je třeba zdůraznit, že přes dva sporné góly, jsme o výsledku také rozhodli my. Nejenom neproměněním 2-3 gólových příležitostí, ale také nekvalitní hrou v přechodové a útočné fázi. (ZK)


Sestava: Pokorný – Kafka, Suchý, Besta, Fiřt – Zerner (68. Jaroš) – Soukup (68. Matkovič), Sulovský, Trup (66. Nykl), Zícha – Lesniak (80. Minařík)

ŽK: 79. Suchý, 82. Pokorný, 89. Sulovský

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video