Byty na Barborce, plyn na Bílém kopci

Jan Vnouček 2012-02-22 00:57:00

Podbořany – Na Barborce nové byty a plynofikace rodinné zástavby na Bílém kopci. To jsou prozatímní záměry města Podbořany. Uvedl to tajemník městského úřadu Martin Gutzer. Podle plánů radnice by se obytná část ubytovny na Barborce měla změnit na standardní bytové jednotky.

„Chtěli bychom tam solidní byty v hezké čtvrti. Buď  bychom je udělali sami a pak prodali zájemcům do osobního vlastnictví. Nebo je jenom připravíme a prodáme developerovi, ať si je udělá sám. Na druhou stranu si uvědomujeme, že je tu teď ve městě vzhledem k nabídce stavebních pozemků v Kasárnách obrovská konkurence,“ nezastírá Gutzer možné slabiny této myšlenky.
Další úmyslem podbořanské radnice je zavedení plynového rozvodu v ulici Bílý kopec. „Z konce 90. let na to máme zpracovaný projekt, tak bychom ho jenom oprášili. Al e záleží na skutečném  zájmu tamních obyvatel. Připravíme anketu a když alespoň 60 – 70 % z nich potvrdí, že by se připojili, tak do toho půjdeme,“ prozradil podbořanský tajemník.

 

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video