Divizní trápení Loun pokračuje

Lucie Steklá 2019-09-18 12:59:39

Lounům se v divizní soutěži nedaří. Po šesti odehraných kolech áčko Loun krčí na čtrnáctém místě tabulky se čtyřmi body. Za sebou má dva týmy – Štětí a Dobříš, oba se třemi body. A právě tři body za jedinou výhru, do minulého týdne poslední Štětí, získalo právě v utkání s Louny.

Záměrem Loun bylo ve Štětí navázat na velmi slušný výkon mužstva z utkání se Slaným. Zůstalo však jen u slov v kabině - hráči odehráli první poločas naprosto bez pohybu, bez zájmu - pro trenéra zcela nepochopitelně. „Výkon byl katastrofální. A překvapením bylo, že u tak zkušených hráčů, jako jsou Trup, Fiřt, Besta, Zícha a Lesniak,“ zhodnotil trenér Zdeněk Kudela.“Nedokázali jsme si alespoň dvakrát souvisle přihrát míč a pak bylo velice smutné, že každý hledal jen chybu u druhého. Vrcholem dění pak byla naprostá laxnost Zíchy a Fiřta při bránění hráčů ve svém prostoru. Následoval cent před branku Pokorného, Kafka pak špatně trefil míč a poslal jej za záda našeho brankaře,“ dodal.  

Tato střela byla jediná přímá domácích na Pokorného branku za celý poločas utkání ve Štětí. Ovšem Louny domácímu brankáři vůbec nedaly možnost, aby si sáhl na míč.

Po bouři během poločasu v kabině se lounští alespoň na hřišti rozběhali. Měli územní převahu, ale nadále bez plynulosti a tlaku před a v pokutovém území domácích. Z přímého kopu sice Trup nastřelil spojnici tyče a břevna domácí branky, ale čtvrt hodiny před koncem se v době našeho největšího tlaku nechal za strčení do domácího hráče hloupě a nesmyslně vyloučit. „Ještě před tím však provedl Besta na hřišti to, co se jen tak nevidí. Místo jasného odkopu nebo rozehrávky, pustil míč za sebe směrem k brance Pokorného, ten jej zcela nepochopil a dobíhající domácí útočník vstřelil gól, který asi tak jednoduše už nikdy nevstřelí.

Před koncem ještě Nykl malým důrazem trefil pouze tyč z jasné brankové příležitosti,“ uvedl k utkání Z. Kudela a dodal: „Dali jsme si dva góly sami a prohráli se soupeřem, který nehrál dobře. Nutno však dodat, že my jsme byli protivníkem ještě horším. Předvedli jsme nedůstojný výkon, který hodně pošpinil jméno klubu.“

Tuto neděli hrají Louny doma s Březovou (šestá v tabulce). Začátek utkání je v 16.30 hodin.

SK Štětí - FK SEKO Louny 2:0 (1:0)

Sestava: Pokorný -Kafka, Vokurka, Besta, Fiřt - Jaroš (71. Minařík), Zerner (46. Nykl), Suchý, Zícha - Trup - Lesniak (78. Matkovič).

ŽK: 34. a 74. Trup, 89. Nykl

ČK: 74. Trup


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video