Saunová sezóna startuje

Hedvika Mašková 2019-10-16 14:00:00

Ptáte se, na co skvělého se těšit na zimu? Po roce opět startuje sezóna saunování. Žatecká sauna v objektu hlavní budovy městského koupaliště zahájí provoz již tento pátek 18. října. Ceny vstupného a otevírací doba zůstávají neměnné. Těšit se však lze na zbrusu novou masérnu.

Žatečtí občané i přespolní mohou od příštího týdne utužovat svou imunitu každý den od pondělí do čtvrtka od 15 hodin, v pátek od 14 hodin, o víkendech od 11 hodin. V pondělí a středu od 18 do 22 hodin je sauna jen pro ,,naháče“. I ceny vstupného zůstávají stejné jako v předešlých letech. Návštěvníci starší patnácti let zaplatí jednorázové vstupné 100 korun, mládež do patnácti let, ZTP, senioři nad 65 let a držitelé studentské karty ISIC 75 korun. Děti do tří let mají vstup zdarma. Saunový fajnšmekři pak mohou využít cenově výhodnějších permanentek.

Sauna umístěná v levém křídle budovy disponuje ohřívárnou a odpočívárnou pro 42 osob. Ochlazovna nabízí čtyři sprchy, sprchu s kbelíkem studené vody a ochlazovací bazének. Venkovní prostor poskytuje ohraničenou vnější ochlazovnu. A jelikož by se při saunování nemělo zapomínat na dostatečný přísun tekutin, je v žatecké sauně v odpočinkové zóně umístěn rovněž bar s drobným občerstvením.

Foto: Místem pro relaxaci a regeneraci je nová masérna, kterou návštěvníci naleznou vlevo za vstupem do objektu. Masérské služby zde bude nově provádět Ondřej Bukovský.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video