Aktuálně: Část Zadních Vinohrad je bez vody

Soňa Šímová 2019-10-17 09:32:51

CHOMUTOV (soš) — Na 13 hodin úplně bez vody se kvůli havárii ocitli obyvatelé několika domů v ulici Zadní Vinohrady. Cisterna jim byla přistavena až po několika urgencích. Havárie stále trvá.

„Průběžně volám na zákaznickou linku od včerejší dvacáté hodiny. Ještě ve 22 hodin mi slibovali, že vodu pustí a nic. Žádala jsem tedy alespoň o přistavení cisterny, tu rovněž slíbili poslat, ale do rána se nic nedělo,“ popsala situaci v ulici Alena Švikruhová. Úplně bez vody bez varování se dle jejích informací ocitly minimálně čtyři vchody. „Co máte dělat, když po osmé večer zjistíte, že jste bez vody a bez auta si pro ni ani nemáte šanci někam dojet? Volala jsem na vodárny asi 5x, jak večer, tak ráno. Nemůžete ani spláchnout nebo se umýt. Musela jsem si vzít kvůli tomu dovolenou,“ dodala Alena Švikruhová. Cisterna nakonec dorazila až v 8.30 hodin. Ale pravděpodobně by měla opět odjet. Přitom havárie by měla být opravena až kolem 15 hodiny.

Mluvčí Severočeských vodovodů a kanalizací se zatím k problému nevyjádřila a situaci zjišťuje. O dalším vývoji vás budeme informovat.

Napsal(a): Soňa Šímová

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video