Starší přípravka Loun vyhrála RadoCup

Lucie Steklá 2019-12-10 10:07:19

Fotbalisté starší přípravky (ročníku 2009) Fotbalového klubu Louny minulou sobotu odehráli svůj první zimní turnaj a hned vyhráli. Vítězství na turnaji RadoCup v Říčanech u Prahy vybojovali v sedmi zápasech, z nichž jen jednou prohráli a šestkrát zvítězili. Turnaje se zúčastnili týmy: Rado, Rado II, SC Xaverov 2010, SK Union Čelákovice, AFK Sadská, SK Benešov 2010, TJ Slavia Radonice, FK Seko Louny.

V 23. listopadu sobotu ročník 2009 FK Louny putoval na turnaj do Říčan.

Hrálo se v nafukovací hale na umělé trávě poslední generace. Hráči předváděli celý turnaj výborný kombinační fotbal se spoustou šancí a gólů. Turnaj však pro lounskou starší přípravku začal smolně, když první zápas narazili na AFK Sadská - soupeř Louňáky vyškolil v produktivitě, když ze tří střel na bránu dal tři góly. Bohužel po neproměněných šancích lounští prohráli 3:0.

Postupně ale malí fotbalisté porazili Radonice 4:2, Xaverov 7:0, Rado II. 3:1, Benešov 2010 2:1, Union Čelákovice 3:1.

Poslední zápas je čekal s domácím týmem Rado, který turnajem procházel podobně suverénně jako oni. Zápas pro Louny začal trošku smolně, když střelu z půlky hřiště brankář Ruchař nedokázal zneškodnit (0:1). Nicméně hráči nepanikařili a pořád se snažili hrát kombinační a útočný fotbal. V 8. minutě, po přihrávce Hrynčuka, dává Saifrt na 1:1. A to nejdůležitější si nechali hráči FK na poslední minutu zápasu. Kdy po přihrávce Dlouhého na rozběhnutého Saifrta, který šel sám na brankáře a nekompromisně zakončil, kluci otáčejí poslední zápas ve svůj prospěch 2:1 a tím si zajistili první?místo v turnaji.

Nutno podotknout, že každý hráč, který byl nominován má na této zásluze svůj podíl !!! ???

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video