Glosa Veroniky Saláškové: Paroubkův nemocniční guláš

Veronika Salášková 2012-03-12 00:28:00

Za záchranu ohrožené žatecké porodnice se do boje pustilo nejen vedení města, občané ale i řada regionálních politiků. A jak už to v politice bývá, volení zástupci si podporou nemocnice v Žatci chtějí především přihřát svůj předvolební gulášek. Typickým příkladem budiž Jiří Paroubek, poslanec za Ústecký kraj a budoucí lídr nové strany, která se chystá na Ústecku ke krajským volbám. 

Na tiskové konferenci v žatecké nemocnici minulé pondělí ve svém projevu kritizoval vedení Ústeckého kraje za to, že nemá vytvořenou koncepci zdravotnictví a neprojevuje dostatečný zájem o osud zdejší porodnice.
Kdyby tato slova zazněla z jiných úst, tak by se s nimi snad dalo i souhlasit a věřit, že je dotyčný myslí upřímně. V Paroubkově případě je to však přinejmenším úsměvné. V čele kraje totiž stojí již čtvrtým rokem ČSSD, jíž byl Jiří Paroubek ještě donedávna předsedou. Z tohoto titulu se sám mohl a měl zasadit o vznik koncepce, již teď zmiňuje a slibuje, že ji jeho nová strana v případě zvolení prosadí. Takhle to spíš vypadá, že zloděj křičí, chyťte zloděje.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video