Silnice se dočasně uzavře

Jan Vnouček 2012-05-18 00:28:00

Podbořansko – Z Podbořan do Očihova jen přes Vroutek a Kryry nebo přes Letov a Blšany. To je scénář, který v následujících dvou týdnech čeká řidiče na Podbořansku. Na silnici II/224 totiž od 19. do 30. května má proběhnout konečná stavební úprava povrchu vozovky. V této době dojde k položení tzv. obrusné vrstvy a k provedení této práce potřebuje společnost Herkul úplnou uzavírku této silniční komunikace.

Zopakují se tak dopravní komplikace, které nastaly, když se loni rekonstruoval most u Očihovského rybníku. Tentokrát by ovšem měly trvat podstatně kratší dobu. Očihovští dokonce doufají, že práce proběhnou rychleji, než je ohlášeno.
„Herkul nedávno prováděl pokládku obrusného povrchu přímo u nás v obci. Nahlásil částečnou uzavírku také na dva týdny a nakonec byl za tři dny hotov. Podle mých informací by i úsek mezi Očihovem a Podbořany měl stihnout za týden. Přesně ještě neví, kdy začne, tak si raději nechal časovou rezervu,“ seznamuje se zákulisními informacemi starostka Očihova Jana Kronďáková.
Stanoveny jsou také objízdné trasy pro linkdy autobusové dopravy. Plánované stavební práce jsou součástí celkové rekonstrukce silnice č. 224 v úseku komunikace I/23 – Kadaň – Podbořany – Petrohrad – hranice Ústeckého kraje.

 

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video