Potit se budou bez plavek

Veronika Salášková 2013-10-10 01:33:00

Žatec – Všechny příznivce saunování zajisté potěší, že žatecká sauna zahájila svou letošní sezónu v pondělí 7. října. Oproti loňskému roku přibyl další den, kdy se zde zájemci mohou vyhřívat a potit bez plavek.

Žatecká sauna se nachází v budově letního koupaliště a byla spolu s ním v rámci rekonstrukce nově vybudována. Otevřeno má po všech sedm dní v týdnu. V pondělí, úterý, středu a čtvrtek otevírá v 15 hodin, v úterý a čtvrtek do má do 21 hodin. Ve středu a v pondělí se zde mohou zájemci saunovat až do 22 hodin, od 18 hodin je ale po oba dny sauna bez plavek. V pátek sauna otevírá od 14 do 22 hodin, v sobotu a neděli pak od 11 do 19 hodin.
Lidé nad 15 let zaplatí za vstup 80 korun, děti do 15 let, senioři, držitelé průkazu ZTP a studenti s průkazem ISIC mají cenu nižší – 60 korun. Děti do tří let se pak mohou saunovat zdarma. Zájemci si mohou také opatřit zvýhodněné permanentky. Plánuje se, že sezona sauny poběží do příštího dubna.

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video