Vánoce se zvířátky na Koňském dvorci ve Chmelištné

Alla Želinská 2018-12-24 13:29:00

Chmelištná - Vánoční čas je obdobím, kdy více než kdy jindy slyšíme a užíváme slovo „tradice“ . K Vánocům se pojí mnoho tradic národních, náboženských a také rodinných, stejně starých jako i novodobých. Pro všechny na Koňském dvorci i pro jejich návštěvníky se tradicí už stal pravidelný Vánoční den nejen se zvířátky a dětmi.

I letos Václav Staněk zve 26. prosince od 11 hodin do Chmelištné všechny, kdo chtějí přijít, aby se svezli na koni, pomazlili ostatní zvířata, zahráli si několik her nebo se ohřáli u ohně a pochutnali si na něčem z připraveného občerstvení. „A v neposlední řadě jste zváni k prohlídce místní kapličky a poslechu pásma vánočních koled v podání sborečku Sester a Bratří z Podbořanského Rohozce. Od jedenácti hodin ráno se budeme těšit na každého z vás, od 13,30 zazní v kapličce vánoční koledy a písně,“ zve V. Staněk. Pro zvířata můžete přinést suchý chléb nebo jablíčka či mrkve.

Pro bližší informace můžete volat na tel. 774 166 456. 

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video