Úřední soboty lidé využívají

Lucie Steklá 2020-02-20 10:59:00

Louny (lus) V tomto roce odstartuje již šestá sezona úředních sobot, během kterých si občané mohou na Městském úřadě Louny vyřídit své záležitosti.

„Po vyhodnocení výsledků v loňském roce jsme se rozhodli v úředních sobotách i na-dále pokračovat. Jsme rádi, že se tyto soboty osvědčily. To nám potvrzují i čísla z loňského roku,“ hodnotila lounská radnice. Podle údajů během deseti úředních sobot v loňském roce provedeno přes 370 úkonů napříč agendami. Úřad navštívilo dvě stě padesát osob, pro které byl tento víkendový den vhodnější, než jiný v běžnou úřední dobu radnice.  

K dispozici byly agendy registru silničních vozidel, řidičských a občanských průkazů, cestovních dokladů, evidence obyvatel a také pokladna. Nejčastěji si občané vyřizovali cestovní doklady.

V letošním roce mohu občané úřad v budově Pod Nemocnicí navštívit také. První úřední sobota proběhla 25. ledna, další je naplánována na 29. února, poté 21. března, 25. dubna, 30. května, 27. června, 19. září, 31. října, 28. listopadu a 12. prosince.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video