Slovan titul neobhájil, hokejovým přeborníkem kraje je Klášterec

Lucie Steklá 2020-03-22 17:10:00

Louny (lus) Bohužel, pět inkasovaných gólů ve druhé třetině stálo hokejisty Slovanu Louny obhajobu titulu.

S Tygry z Klášterce Louny prohrály ve třetím rozhodujícím utkání finálové série 5:6 a letos končí na druhé příčce. ,,Děkujeme všem skvělým fanouškům za podporu. Příští rok se vrátíme silnější!“ vzkazují lounští hokejisté.  Rozhodující utkání se hrálo v neděli 8. března. 

Do utkání přitom Klášterec nevstoupil vůbec dobře a hned ve druhé minutě inkaso-val z hole Růžka. Postupem času si však hosté dokázali vytvořit náskok a po druhé třetině vedl dokonce 6:3. Závěrečná třetina přinesla ještě velké drama, když se lounským hráčům povedlo snížit stav utkání na 5:6 z jejich pohledu. Vyrovnání se však už nekonalo a po zaznění závěrečné sirény propukly klášterecké oslavy. Pohár pro vítěze krajské hokejové ligy převzal kapitán týmu David Suk. Klášterec se tak po třech letech v krajské lize dočkal celkového vítězství a nyní ho bude čekat kvalifikace o druhou ligu.

Louny - Klášterec n. O. 5:6 (1:1, 2:5, 2:0)

Branky a nahrávky: 2. Růžek (Kolčava), 25. Dittrich (Szakal, Srb), 32. Růžek (Dittrich), 44. Růžek (Svoboda, Kolčava), 45. Salač (Gebelt) – 11. Bečka (Vlastník, Nerad), 21. Procházka (Bečka, Vlastník), 23. Vlastník (Kosina, Nerad), 26. Hartman (Nerad, Kosina), 33. Hartman (Andres), 39. Procházka (Vlastník).

Rozhodčí: Marek Domský, Patrik Goltsch - Lukáš Sýkora, Michal Janíček.

Diváci: 143

Sestava Louny: Dorn (11-14. min Charvát) - Srb, Kolčava, Hloucha, Vavrica, Šedivý, Svoboda, Kunrt, Gebelt, Jarý, Prokeš, Dittrich, Kousek, Rais, Salač, Panocha, Růžek, Szakal.

Sestava Klášterec nad Ohří: Tichý (Hrdina) - Koblitz M., Blažek, Nerad, Kozelnický, Kosina, Bárta, Suk, Drazdík, Adres, Procházka, Hartman, Vlastník, Bečka.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video