Plavecká hala roste ,,jako z vody”. Ředitelkou byla jmenována Andrea Kuďousková

Lucie Steklá 2020-04-06 00:00:00

Louny (lus) Na 15. května je stanoveno datum, kdy má být dokončena stavba nové plavecké haly v Lounech. Lounští radní v minulých dnech také jmenovali ředitelku Lounské správy plaveckých areálů, pod níž spadá plavecká hala a městské koupaliště.


V několika posledních týdnech na stavbě probíhají zednické práce, dozdívky a věnce příček v přízemí a patře budoucí haly po montáži technologií, montáže vnitřních instalací vody a kanalizace, ústředního vytá-pění, vzduchotechniky a klimatizace a bazénové technologie v přízemí, betonáž po-dlah v zázemí v patře objektu, pokládka střešního souvrství, montáž modřínových podhledů a obkladů stěn v prostoru bazénu a vstupu a montáže obvodových skleněných výplní. „Zároveň se realizuje venkovní kanalizace a pokládka kabelů veřejného osvětlení v přilehlém chodníku,“ uvedla radnice. Viditelný je také již tobogán, z jehož věže se návštěvníkům naskytne jedinečný výhled na krajinu Českého středohoří.

Podle harmonogramu prací, které začaly 8. listopadu 2018, má být hotovo 15. května. Hrubá stavba byla dokončena v říjnu loňského roku, zednické práce, dřevěné vnitřní a venkovní obklady a podhledy v závěru února. Do konce března mají být instalovány turnikety a zámečnické konstrukce, během dubna mají být dokončeny elektro a zdravotechnické instalace, ústředí vytápění i vzduchotechnika, instalován má být výtah, vnitřní dveře či vybavení interiérů. Do poloviny května má proběhnou pokládka PVC podlah a koberců, proběhnout mají také funkční zkoušky, včetně zaškolení obsluhy.

V pondělí 9. března jmenovali lounští radní ředitelkou Lounské správy plaveckých areálů Andreu Kuďouskovou, která se funkce ujme 1. dubna 2020. ,,Rada města měla celkem jednoduchou úlohu, když osm z devíti členů výběrové komise označilo paní Kuďouskovou jako vítězku výběrového řízení. Vedení města přeje paní ředitelce mnoho úspěchů v její nové roli,” uvedl místostarosta města Vladimír Antonín Hons.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video