Vyhlašují soutěž na podporu hospod

Redakce 2020-05-24 10:11:00

KADAŇ (r) — Projíst a propít po kadaňských hospodách během prázdnin až 20 tisíc korun a nic neplatit? Právě takovou možnost nabídne nejen svým obyvatelům, ale i přespolním návštěvníkům město Kadaň v rámci akce „Kadaňská hospůdka”, jejíž cílem je pomoc místním restauracím, z nichž drtivá většina nemohla provozovat v době nouzového stavu svou živnost a dostala se tak do bodu, kdy je ohrožena jejich samotná existence. Jde o jakousi daleko užitečnější obdobu státní „účtenkové loterie“.

„Město Kadaň hledá možnost, jak restauracím pomoci, kromě dotací a daru, které vypisujeme. Pomoci můžeme všichni, když do našich oblíbených restaurací či kaváren zavítáme a koupíme si jídlo či pití. Město nabízí jako motivaci pro návštěvníky soutěž o úhradu toho, co sní a vypijí během letních prázdnin a to až do celkové výše 20 tisíc korun,“ informoval v závěru minulého týdne starosta Jiří Kulhánek.

Princip je následující: Od 1. června až do konce letních prázdnin mohou návštěvníci kadaňských hospod sbírat účtenky v kadaňských restauracích.

Hospůdky, vinárny, nebo kavárny, ze kterých budou účtenky sbírat, musí být alespoň dvě. Až budou mít účtenek minimálně za 500 korun, vloží je do obálky a zašlou je se svým jménem, adresou a číslem účtu do 31. srpna na adresu ekonomického odboru města Kadaně, případně je nechají na podatelně Městského úřadu Kadaň v zalepené obálce označené heslem „Kadaňská hospůdka“. Do soutěže se samozřejmě mohou zapojit nejen místní občané, ale i přespolní. V září 2020 město vylosuje výherce. Losovat se bude postupně až do výše 20 tisíc korun. Na koho se nedostane, může mít alespoň dobrý pocit z podpory svého oblíbeného podniku.

Foto: Město Kadaň

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video