Sedmý schod pokřtili pivem

Veronika Salášková 2012-04-12 00:04:00

Žatec – Se zahájením turistické sezóny v Žatci otevřela své dveře návštěvníkům a kupcům nová prodejna speciálních a netradičních piv Sedmý schod. Slavnostního otevření v neděli 1. dubna se zúčastnili členové Chmelobrany, zástupci vedení města, ředitel Chmelařského muzea Vladimír Valeš, který zde bude pivní speciály prodávat, pivní znalci a patron prodejny žatecký spisovatel a zastupitel Aleš Stroukal.

Na zdar Sedmému schodu se připilo jak jinak než pivem, které pocházelo z minipivovaru Chmelařského institutu. V 15 hodin si pak mohli zájemci zakoupit první lahve. Prodejna Sedmý schod se nachází v přízemí Chmelařského muzea přímo naproti recepci Chrámu chmele a piva. Pivním fajnšmekrům momentálně nabízí 48 druhů piv českých pivovarů vařených ze žateckého chmele. Postupem času přibudou další. Příchozí mohou své postřehy a návrhy na piva, jež by rádi viděli v nabídce, zvěčnit v kronice prodejny. Zakoupená piva si budou moci odnést ve speciálních jutových taškách, které pro prodejnu bude šít Kamarád – Lorm.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video