Bazén v Postoloprtech otevře až v září, probíhají v něm opravy

Lucie Steklá 2020-07-09 20:31:00

Postoloprty (lus) Bazén v Postoloprtech se návštěvníkům otevře až v září. Vzhledem k situaci, kterou způsobila pandemie koronaviru a podmínkám, které musí provozovatel bazénu a sauny dodržet, se provozovatel bazénu společně s vedením města rozhodl, že posune plánované opravy na měsíce červen a červenec 2020 i termín plánované od-stávky bazénu. ,,Bazén tedy otevřeme na novou sezonu v září 2020,“ uvedla jednatelka Služeb města Postoloprty Iveta Petřivalská.


Během této dlouhé a neplánované odstávky bude v areálu bazénu provedeno několik oprav a zlepšení. ,,Mimo běžné každoroční údržby dlaždic a obkladů v plaveckém a saunovém bazénu a jejich okolí a oprav výmalby bude opravena vstupní hala a sociální zařízení ve vstupní hale. Vyměněna bude dlažba, opraveny omítky a vyměněny i všechny dveře,“ přiblížila opravy bazénu jednatelka. Podle jejích slov se návštěvníci mohou v září těšit na nový velkoplošný ukazatel teploty vody/teploty vzduchu/času a infoterminál, na kterém si budou moci zkontrolovat čas strávený v bazénu, počet zbývajících vstupů na permanentkách nebo zůstatek na kreditních kartách. ,,V šatnách jsou instalovány u šatních skříněk nové bezpečnější zámky. V posilovně přibude nové zrcadlo a koberec, zájemci o cvičení a posilován se mohou těšit na nový běžecký pás. A protože se musí udržovat i budova, proběhnou nátěry venkovního obložení. Samozřejmě že nemůžeme zapomenout na pravidelný servis saunových kamen a vodního vysavače,“ vypočetla plánované práce I. Petřivalská.

Investorem oprav je město Postoloprty. Zákaznické čipové permanentky byly v návaznosti na neotevření bazénu v původně plánované době všem zákazníkům prodlouženy o 180 dní. ,,Kdyby i přesto některý zákazník nemohl z důvodu uzavření bazénu své permanentky vyčerpat, vyřešíme to individuálně na pokladně bazénu,“ uzavřela jednatelka.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video