Chmel cup má staronového vítěze. S fotbalovým míčem to nejlépe umí Pavel Hassman

Iveta Drlíková 2020-07-18 05:03:00

Třetí ročník fotbalového turnaje v Novém Sedle má staronového vítěze. Tým Křídla sovětů obhájil loňské prevencí ve Chmel cupu, když ve finále porazil FC Violin 1:0. Třetí místo vybojoval FC Viet z Chomutova. Akci uspořádal opět žatecký spolek Turnajový král. Kromě pohárů, diplomů a drobných dárků, získaly tři nejlepší celky i finanční bonus ve výši pět, deset a patnáct tisíc korun. „Máme za sebou třetí ročník a troufám si říct, že zatím ten nejvydařenější. Počasí nám celý den přálo a lehký deštík k večeru po parném odpoledni potěšil nejednoho účastníka,“ sdělil za pořadatele Patrik Koutník.

Turnaj nabývá postupně mamutích rozměrů. Letos na fotbalové hřiště do Nového Sedla dorazilo minulou sobotu už 38 pětičlenných týmů, které tvořili aktivní i rekreační hráči ze Žatecka, Lounska, Chomutovska, z Prahy nebo i z Plzeňského a Středočeského kraje. Celodenní maraton fotbalových zápasů, kterému průběžně přihlíželo kolem dvou stovek diváků, završilo finálové utkání, ve kterém loňské prvenství obhájilo mužstvo Křídla sovětů nad FC Violin - tedy vítězem zimního turnaje v Žatci, který rovněž pořádá Turnajový král. Třetí byl chomutovský FC Viet. Nejlepším střelcem byl vyhlášený Jakub Hruštinec a nejlepším brankářem Václav Kubíček. Tradiční soutěž v „panenkách“ opět ovládl „Slavoják“ Pavel Hassman s pěti povedenými údery do míče. Na slavnostní dekorování nejlepších týmů a jednotlivců navázala ještě krátká večerní párty, která skončila kolem 22. hodiny.

„Naším cílem bylo pozvednout úroveň turnaje zase o něco výš, a to se nám jistě povedlo. Celý organizační tým zaslouží velkou pochvalu. Za jeden z největších úspěchů považuji výborný průběh a příjemnou přátelskou atmosféru po dobu konání celého turnaje. Neproběhly téměř žádné stížnosti na rozhodčí, kterým tímto také děkuji, a při hře nedošlo k žádnému ostrému vyhrocení. V neposlední řadě děkuji i všem účastníkům, že za námi do Nového Sedla přijeli a mohli jsme si spolu užít hezký fotbalový den,“ dodává P. Koutník.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video