Během voleb v Lounech zemřel volič

Lucie Steklá 2020-10-02 20:46:17

Smutná událost doprovodila volby v Lounech. Na tamním prvním okrsku, který je na ZŠ Přemyslovců, došlo k úmrtí sedmdesátiletého muže. Úmrtí potvrdil v médiích náměstek ministra vnitra Petr Mlsna. Možnost odvolit v dotčených okrscích č. 1 a č. 8 bude až do 23 hodiny.

V Lounech během prvního dne voleb došlo k úmrtí sedmdesátiletého muže přímo ve volební místnosti. Podle záchranářů došlo u muže k náhlé zástavě oběhu. ,,Mohu potvrdit smutnou událost, kdy zemřel 70letý muž, u kterého došlo k náhlé zástavě,“ řekl mluvčí ústecké záchranné služby Prokop Voleník. Muže nejdříve resuscitovali lidé ve volební místnosti, poté resuscitaci převzala přivolaná záchranná služba. ,,Ani dlouhá resuscitace nepomohla, muž bohužel zemřel,“ dodal Voleník.

O události na svém facebookovém profilu informovalo také město Louny: ,,Z důvodu úmrtí voliče budou na dobu nezbytně nutnou uzavřeny volební okrsky č.1 a č.8 na Základní škole Přemyslovců v Lounech. Děkujeme za pochopení."

Podle vyjádření radnice bylo hlasování obnoveno ve 20.05 hodin a prodlouženo bude do 23 hodin - tedy o maximální možnou hodinu.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video