Patnáctý ročník Memoriálu Zdeňka Havla

Lucie Steklá 2020-10-08 13:24:00

O putovní pohár soutěžili v polovině září hasiči v Cítolibech. Netradičně pojatého útoku – zásahu z vozidla se zúčastnily čtyři týmy mužů a tři týmy žen.

 O putovní pohár soutěžili v polovině září hasiči v Cítolibech. Netradičně pojatého útoku – zásahu z vozidla se zúčastnily čtyři týmy mužů a tři týmy žen. Soutěžícími muži hasiči byly tři týmy hasičů pořádajícího sboru a tým hasičů ze Spořic. Nejrychlejší čas a první místo vybojoval tým Cítoliby A (čas 2:02.09), druhý byl tým Cítoliby C, třetí Cítoliby B a čtvrtí skončili hasiči ze Spořic. Cítolibské ženy poslaly do soutěže dva týmy, spořické ženy jeden tým. Vítězkami se staly členky týmu Cítoliby B (čas 2:21.85), druhé byly ženy SDH Spořice, třetí Cítoliby A. Nutno ale říci, že ,,áčko“ žen místního sboru pojalo velmi originálně. U zásahu, ač hasičky nastupovaly oděny v zásahovém obleku a obuvi, vystoupily oblečeny ve večerních šatech (na snímku). Jejich výsledný čas 4:18 byl sice nejpomalejší, ale za to podívaná to byla velmi netradiční. Úkolem sborů bylo nasednout do hasičského vozu, nastartovat, dojet k překážce, tu odstranit, řidič musel poté couvat zpět k místu požárního útoku, kde museli hasiči co nejdříve naplnit nástřikové terče. Po hasičské soutěži hasiči pro děti uspořádali kreslení zážitků z prázdnin na silnici u hasičské zbrojnice. 

Fotogalerie zde.

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video