Bořím mýty o nesmyslných dietách, říká blogerka Hanka

Lucie Steklá 2021-01-19 15:47:00

Louny, Praha (lus) V kategorii Maminka blogerka se Hana Rychnovská z Loun umístila na bronzové příčce ankety Maminka roku 2020. Blogerka Hanka miluje jídlo, ráda zdravě vaří a peče.

,,Na mém blogu Z lásky k jídlu najdete spoustu zdravých receptů. Zaměřuji se na přípravu nenáročných jídel s minimálním počtem použitých dostupných surovin. Bořím mýty o nesmyslných dietách, zastávám zlatou střední cestu a stojím si za tím, že normální je jíst všechno. Úspěšné proměny mých klientů to jen potvrzují. V neposlední řadě sdílím na blogu i svůj život,” přiblížila svůj blog H. Rychnovská a dodává: ,,Společně s ostatními se raduji z pokroků svého Tobiáška, otvírám zajímavá témata týkající se stejně handicapovaných dětí, otevřeně a bez okolků sdílím své názory, myšlenky a zkušenosti.“ S blogováním H. Rychnovská začala před pěti lety, když bylo jejímu synovi Tobiáškovi něco málo přes dva roky. ,,S narozením Tobiáška se můj život otočil vzhůru nohama a veškerá pozornost a čas šly jemu. Nastal kolotoč rehabilitací, vyšetření a kontrol u lékařů, lázeňské pobyty… Vaření a pečení byla jedna z aktivit, u kterých jsem se odreagovala, a hlavně mě to strašně bavilo. Cítila jsem velkou potřebu dělat něco, co mě baví, něco, při čem se odreaguji a bude se to točit jen kolem mě. Absolvovala jsem kurzy fotografie a dělala maximum pro to, aby byl obsah mého blogu zajímavý a inspirativní pro ostatní. Chci dodat odvahu maminkám handicapovaných dětí nebát se žít jako ostatní a dojít ke smíření. Najít si prostor samy pro sebe, dělat, co je baví, naučit se říct si o pomoc.,“ přiblížila začátky blogu Z lásky k jídlu blogerka.

Vyhlášení soutěže Maminka roku 2020 proběhlo v prosinci. Kvůli pandemickým opatřením to bylo netradičně online, přenášené živě z pražského hotelu Chateau St. Havel, kde byly finalistky všech kategorií přítomny každá na svém pokoji. O vítězkách rozhodovala hlasováním veřejnost. ,,Maminka roku není soutěž o tom, kdo je lepší maminka, je to krásné ocenění nás maminek, které se statečně pereme s osu-dem a jsme ty nejlepší maminky našim jedinečným dětem. Já chci strašně moc podě-kovat vám všem, co jste za mě bojovali a do-stali mě do finále, to je pro mě ta největší výhra,“ uzavřela H. Rychnovská.

foto: Bronzová ,,Maminka blogerka”. Hana Rychnovská z Loun se vloni se svým blogem Z lásky k jídlu zúčastnila soutěže časopisu Maminka, v níž se vyhlašuje Maminka roku a tři kategorie - podnikatelka, hrdinka a blogerka. Umístila se na třetím místě. Foto: archiv blogerky


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video