Situace se mírně zlepšuje, zaznělo dnes na pravidelném jednání Krizového štábu města

2021-03-25 08:01:00

CHOMUTOV - Členové Krizového štábu města Chomutov se dnes sešli k pravidelnému jednání, aby sdíleli informace spojené s epidemiologickou krizí v našem městě a blízkém okolí.

Jednání se tradičně zúčastnili zástupci vedení města i magistrátu, zástupce Nemocnice Chomutov, Městské policie, Policie České republiky a Hasičského záchranného sboru.

„Aktuální situace na Chomutovsku se zlepšuje,“ řekl primátor Chomutova Marek Hrabáč. Chomutovská nemocnice stále disponuje 4 covidovými odděleními + dvěma covid JIP. Hospitalizováno je momentálně 86 pacientů z toho 11 na JIP a z nich 6 na umělé plicní ventilaci. Stále se snižuje věk hospitalizovaných osob. Na Chomutovsku přibývá přibližně 100 pozitivně testovaných osob denně. Velkokapacitní očkovací centrum v Nemocnici Chomutov bude připraveno od 1. dubna spustit provoz. Do Ústeckého kraje má na konci měsíce března dorazit cca 18 000 vakcín. Nezbytná péče o děti pracovníků IZS v Základní škole Školní 1480 bude pokračovat i během Velikonočních svátků.

„Další jednání Krizového štábu Chomutova proběhne v očkovacím centru příští středu 31. března 2021,“ dodal závěrem primátor Hrabáč.

Foto: Město Chomutov

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video