Tento týden v Žateckých novinách

Hedvika Mašková 2021-04-27 11:30:00

Týdeník Žatecké noviny č. 17 vychází ve středu 28. dubna.

V sedmnáctém vydání Žateckých novin v tomto roce se dočtete o převažující POPTÁVCE PO BYTECH nad nabídkou a STOUPAJÍCÍCH CENÁCH za nemovitosti v našem městě, UZAVÍRCE části Studentské ulice kvůli REKONSTRUKCI PLYNOVODU, nových ŠEDÝCH KONTEJNERECH na kovový odpad, VÝTVARNÉM DÍLE na Nerudově náměstí, které vybere soutěž, pokračující rozsáhlé rekonstrukci ŽATECKÉ SYNAGOGY, nepovedeném synkovi, který OKRADL SVÉHO OTCE, krásném společném životním jubileu MANŽELŮ VALEHRACHOVÝCH ze Žatce, zpravodajství MĚSTSKÉ POLICIE, aktuální kauzou VRBĚTICE, která hýbe Českem a řeší ji i POSLANEC ZA OKRES LOUNY a ODLEHČOVACÍ SLUŽBĚ, která pomáhá rodinám pečujících o své blízké.

Sportovní strana nabídne další NEJISTOU SEZÓNU nohejbalistů a ÚSPĚCH ŽATECKÝCH PLAVCŮ na Velké ceně Pardubic.

Na kulturní straně se dozvíte o blížících se ZÁPISECH DO UMĚLECKÉ ŠKOLY, nové knize o NÁZVECH ŽATECKÝCH ULIC a v literárním okénku se můžete začíst do povídky ŠUPLÍK z knihy STOLICOVÁNÍ od žateckého spisovatele ALEŠE STROUKALA. Pozveme vás také na ONLINE VÝSTAVY.

Na společných stranách naleznete rozhovor s Karolínou Klineckou z ARCHEOSKANZENU V BŘEZNĚ. Máme pro vás v pořadí již sedmý díl seriálu o HISTORII LOUTKOVÉHO DIVADLA JITŘENKA, články o aktuální situaci výskytu AFRICKÉHO MORU PRASAT a o zapojení žáků ze Základní školy 28. října v Žatci do PROJEKTU RECYKLOHRANÍ, další díl PUTOVÁNÍ PO SAKRÁLNÍCH PAMÁTKÁCH LOUNSKA, tentokrát Kostel sv. Mikuláše v Orasicích a představíme také PRVNÍ ETAPU OHŘECKÉ OSMIČKY, která odstartuje koncem května.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video