Turnaj Covid21: Turnaj Covid21: Cítoliby i Lenešice si v úvodním kole s chutí zastřílely

Lucie Steklá 2021-06-03 15:32:38

Vysoká výhra Cítolib, Beneš vstřelil ,,dvojitý hattrick“, Lenešice deklasovaly Bezděkov 16:0!

 Fotbalisté týmů hrající okresní soutěže se minulou sobotu vrátili na trávníky. Po dlouhé sportovní pauze sehráli první utkání turnaje dospělých Covid21. Cítoliby (okresní přebor, červené dresy) na svém hřišti přivítali tým Lipence (žluté dresy), který hraje IV. třídu. ,,Rozdíl v kvalitě byl patrný od prvních minut zápasu. Skóre utkání otevřel již ve 4. minutě kapitán Jan Maier. O pár minut později se střeleckého žezla chopil Tomáš Beneš, který v utkání nasázel hned dvojitý hattrick! Herně i střelecky na sebe upoutal pozornost také Jakub Bauer, Luboš Podaný (na snímku uprostřed) a Vojta Bouda. V druhém poločasu se mezi tyče naší branky úspěšně postavil, taktéž po delší odmlce, Brindler. Tempo utkání, s narůstajícím skóre na kontě soupeře, zvolnilo a spíše připomínalo střelecký trénink Cítolib a to až do závěrečného hvizdu sudího Josefa Lavičky,“ zhodnotili utkání zástupci SK Cítoliby. Góly Lipence vstřelili Jan Wagner (2x) a Marek Sivák. Tuto sobotu nastoupí cítolibští fotbalisté na hřišti Sokola Bezděkov, kterému se úvodní utkání turnaje vůbec nepovedlo (viz foto vlevo). Kde se hrají další zápasy turnaje, najdete v rubrice ,,kam za sportem“.

Cítoliby – Lipenec 12: (5:1)

Branky: 4., 10. Maier Jan, 12., 17., 21., 47., 77. 80. Beneš Tomáš, 27. Bauer Jakub 58., 90. Podaný Luboš, 85. Bouda Vojtěch – 16., 72. Wagner Jan, 50. Sivák Marek. Rozhodčí: Josef Lavička. Diváků: 60. 


S vysokou prohrou, kterou na fotbalových trávnících vídáme většinou u týmů přípravek, odjeli z prvního utkání turnaje v Lenešicích (zelené dresy) fotbalisté Bezděkova (žluté dresy). Krok s domácím týmem hosté drželi zhruba deset minut, poté do jejich branky mířil jeden gól za druhým. Lenešice se do vedení dostali v 11. minutě, poté soupeře trestali přibližně každých pět minut. Turnajové utkání má pětigó-lového střelce – kapitána lenešických fotbalistů Dominika Charváta (na snímku uprostřed) a čtyřgólového střelce Martina Předotu. Tuto sobotu hrají Lenešice v Lipenci. První utkání turnaje odehrály také týmy ve skupině C. Fotbalisté Buškovic na domácím trávníku porazili Měcholupy 4:2 (1:1), Lubenec podlehl vysoko týmu Kryr 1:11 (0:5).

Lenešice – Bezděkov 16:0 (6:0)

Branky: 11. Hodan Dominik, 18., 28. Nový Petr, 25., 46., 50., 56., 65. Charvát Dominik, 34. Ďuračka Milan, 45., 75. Ďurčo Denis, 60., 62., 78., 90. Předota Martin, 84. Procházka Dominik. Rozhodčí: Jan Hynek. Diváků: 30.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video