Zlato ordinace Moniky Roubalové

Lucie Steklá 2021-06-23 08:17:00

Již šestým rokem probíhá soutěž o nejmodernější ordinaci roku v České republice. A ve všech šesti ročnících uspěla Gynekologická ordinace Lougyn Moniky Roubalové, která sídlí na poliklinice v Lounech.

 ,,Milé dámy, děkujeme za Vaši trvalou přízeň a za hlasy, které jste nám daly v anketě Ordinace roku. Pokud hlasovali i nějací pánové, děkujeme samozřejmě i jim,“ uvedla za ordinaci M. Roubalová. Díky hlasům pacientek v internetové anketě ordinace lounské lékařky opět uspěla. V ročníku Ordinace roku 2020 získala zlatou příčku jak v kategorii gynekologických ordinací, tak i celkově mezi soutěžícími ordinacemi v Ústeckém kraji. ,,Děkujeme pacientkám za přízeň a za hlasy do ankety. Každoroční umístění v anketě na předních příčkách je pro ordinaci, sestřičky i mě samotnou oceněním naší práce a projevení důvěry od pacientek,“ vzkázala lékařka Roubalová. Ze šesti ročníků se lounská ordinace umístila v kategorii gynekologií čtyřikrát na prvním mís-tě (ročník 2015, 2017, 2018 a 2020) a dvakrát na místě třetím (ročník 2016 a 2019), v rámci Ústeckého kraje to bylo jednou třetí místo (ročník 2016), v ostatních ročnících vždy místo první. Gratulujeme! Na snímku lékařka Monika Roubalová (uprostřed) a zdravotní sestry Hana Šámalová (vlevo) a Venuše Ambrožová pod ,,stěnou ocenění“, kam brzy přibude plaketa za první místo z posledního ročníku soutěže.
Cílem soutěže Ordinace roku je pozvednout informační standard a informační servis pro pacienty v ordinacích. ,,Chceme najít moderní, informačně přátelské ordinace, které pacientům přinášejí komfort a pozvednou je mezi ordinacemi, které se pouze odhodlávají přistoupit k standardům 21. století, jako je internet a digitalizace zdravotních informací,“ uvádějí pořadatelé soutěže. 

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video