Letní kempy nabídnou zábavu i poznávání

Alla Želinská 2021-07-23 00:30:00

Sérii příměstských táborů připravilo na léto Mateřské centrum Jablíčko z Nepomyšle ve spolupráci se Zámeckým spolkem Krásný Dvůr a se zámkem Krásný Dvůr. Letní kempy jsou zdarma a volná místa ještě jsou!

Kempy jsou určeny pro děti ze základních škol – od prvňáčků až po deváťáky. Děti mohou léto strávit buď v nepomyšlském mateřském centru, nebo na zámku v Krásném Dvoře anebo se mohou vydat na sérii výletů s exkurzemi do blízkého i vzdálenějšího okolí. „Máme tábor dramatický, výtvarný i hudební, pro milovníky přírody nabízíme tábory přírodovědné zaměřené na ornitologii. Při výjezdech na poznávací exkurze se vydáme po stopách permoníků, kdy dětem ukážeme nejzajímavější hornické památky v blízkém i vzdáleném okolí, nebo budeme putovat za vodou, aby děti získaly představu, jak se s vodou pracuje, aby sloužila přírodě i člověku,“ přiblížila náplň letních kempů Zdenka Lněníčková, předsedkyně MC Jablíčko z Nepomyšle.

Všechny důležité informace zájemci najdou na www.mcjablicko.webnode.cz pod odkazem LETNÍ KEMPY.

Jak je to s cenou? Organizátor táborů, MC Jablíčko z Nepomyšle, požádal o dotaci na letní kempy z MŠMT. A dotace byla udělena, jednotlivé turnusy kempů tak pro děti jsou zcela zdarma. 

Neváhejte a přihlaste se! Program prvního exkurzního kempu najdete TADY.

Přihlášku na kemp naleznete ZDE, stačí si vybrat turnus, který vám vyhovuje a líbí. 


Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video