Aleš Brichta rozdává vstupenky

Redakce 2021-08-09 20:48:00

Na tento víkend jsou v Poddžbánském pivovaru přichystány v rámci festivalu Poddžbánfest dvě perličky. V pátek 13. srpna vystoupí autor hitů „Dívka s perlami ve vlasech”, „Nechte vlajky vlát”, „Barák na vodstřel”, „Slečna Závist” a skvělý český metalový zpěvák a skladatel Aleš Brichta. Koncert je naplánovaný od 20 hodin.

V sobotu 14. srpna ho na dvoře místního pivovaru vystřídá kapela Countryrodeo, která se tu v rámci Poddžbánfestu představila již v červnu.

Pro naše čtenáře, jak u nás zvykem, máme opět vstupenky na oba koncerty zdarma. A jaké jsou tentokrát soutěžní otázky? Pokud chcete vyhrát lístky na páteční koncert Aleše Brichty, zavolejte nám na tel. 607 700 508 odpověď na otázku, jakou českou metalovou skupinu Aleš Brichta v roce 1982 založil?

Na stejném telefonním čísle můžete soutěžit i o vstup na sobotní koncert skupiny Countryrodeo, řekněte nám, odkud kapela pochází. Hodně štěstí!

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video