Multifunkční hřiště otevřel nohejbalový turnaj

Lucie Steklá 2021-09-21 14:36:00

Předminulou sobotu v Hříškově otevřeli nové multifunkční hřiště v areálu u bývalé sokolovny. Slavnostní otevření a následný nohejbalový turnaj byla úspěšná akce plná slunce a dobré nálady.

Sešlo se osm týmů nohejbalistů ze Hříškova, Panenského Týnce a Chlumčan. Nohejbalisté celkem odehráli šestnáct zápasů, přihlášeno bylo dvacet osm nohejbalistů. Odpoledne byl program doplněn i pro děti. Skákací hrad a sportovní aktivity ocenily zejména děti. ,,Vítězný tým Chlumčanská Crew ve složení Petr Koncz, Martin Knížek a Václav Kreps si odnesli v prvním ročníku nohejbalového turnaje Hříškov putovní pohár. O závěrečnou tečku se postaraly místní ženy a dívky, které hřiště také vyzkoušely,“ řekla k první akci na novém hřišti starostka obce Jana Kalašová s tím, že hřiště bude přístupné veřejnosti bez omezení. Pro sportovní nadšence byl na webu obce spuštěn rezervační systém. Na hřišti si zájemci mohou zahrát volejbal, nohejbal, tenis, malou kopanou nebo streetball. ,,Hřiště, které stálo přes dva miliony korun financuje obec z dotačního programu ministerstva pro místní rozvoj a ze svého rozpočtu. V rámci akce byly představeny i nově přijaté symboly obce, znak a vlajka obce Hříškov,“ dodala J. Kalašová. 

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video