Buškovice podruhé v sezoně slavily za šest bodů

Jaromír Trávníček 2021-10-07 11:10:00

Podruhé v sezoně se podařilo Buškovickým fotbalistům bodovat šestibodově. V sobotu 25. září buškovický A-tým si v boji „těžkých vah“ poradil na své půdě s favorizovaným B-týmem Lounského SEKA.

Hosté se sice dostali v 9. minutě do vedení, když za záda domácího gólmana Šmídy zapadl centrovaný balon. V minutě 17. si hostující obránce Novotný prodloužil do vlastní branky centrovaný míč Malého a bylo srovnáno. Ještě hůře mohlo být pro hosty o několik minut později, domácí Malý ani Hrbík však své samostatné úniky neproměnili. S přihlédnutím ke kvalitě hostů se nabízelo obligátní nedáš, dostaneš. S tím nesouhlasil domácí Hrbík a při skládání reparátu v disciplíně „samostatný únik“ tentokrát své kvality naplnil a domácí se ve 41. minutě dostali do těsného, ale zaslouženého vedení.

Druhý poločas začal pohromou pro hosty, když střelec vlastního gólu Novotný vypil svůj kalich hořkosti do dna a po druhé žluté kartě pro něj zápas předčasně skončil. Co se chvíli jevilo jako pohroma, se náhle začalo jevit jako zdařilý taktický tah. Hosty hra v deseti semkla a začali se více tlačit do branky domácích. V 50. minutě byli za svou snahu odměněni pokutovým kopem, který Baňka bezpečně proměnil na 2:2. Domácí se po šoku postupně začali zklidňovat a vracet ke své hře. Efekt se dostavil v 82. minutě brankou Hrbíka, 85. Uldricha D. a v 90. Kohouta.

Baník Buškovice – SEKO Louny B 5:2 (2:1)

Branky: 41. a 82. Hrbík, 17. vlastní Novotný, 85. Uldrich D., 90. Kohout

Sestava Baníku Buškovice: Šmída, Sklenář (68. Uldrich D.) Malý (87. Uldrich M.), Csorosz, Werner, Filip, Zikan, Troch V., Šiml, Kohout, Hrbík

Napsal(a): Jaromír Trávníček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video