Postoloprty zvou na prohlídku zámku s historickým výkladem

Lucie Steklá 2021-11-05 11:56:00

,,Zajímá Vás, v jakém stavu je náš zámek? Láká Vás jeho prohlídka? Chcete se dozvědět něco málo z jeho historie? Pokud ano, pak se přijďte podívat v neděli 7. listopadu 2021 od 14 hodin," zve postoloprtská radnice. Celá akce bude odborně komentovaná z historického i současného hlediska, pro občany bude připraveno malé občerstvení, prohlídky se budou konat po malých skupinkách za dodržování bezpečnostních opatření.

Pro ty, kteří se chtějí dozvědět něco málo z historie zámku v Postoloptech, který město před několika týdny odkoupilo od italských majitelů (psali jsme zde), je prohlídka jedinečnou příležitostíSraz bude na náměstí, poté bude všem zájemcům umožněn vstup do budovy, kterou město před několika týdny koupilo za 13,2 mil. korun.

Záštitu nad akcí převzali: starosta města Zdeněk Pištora, Místa zblízka, Prázdné domy.cz, pan Radomír Kočí a  Vít Pávek, kastelán Státního zámku v Třeboni. ,,Akce se koná pro širokou veřejnost, hlavně pro naše občany, kterým teď vlastně zámek tak nějak patří. Oni mají největší právo se s ním seznámit a znát jeho stav," zve město. 

Celá akce bude odborně komentovaná z historického i současného hlediska, pro občany bude připraveno malé občerstvení, prohlídky se budou konat po malých skupinkách za dodržování bezpečnostních opatření.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video