Chomutovsko: Házel balvany na auta, lámal zrcátka a stěrače

Redakce 2022-02-04 12:13:00

Řádění vandala zarazili až policisté. Proč auta ničil, se nedozvěděli.

Majitelé vozidel na Chomutovsku si mohou oddechnout, neboť vandal, který v uplynulých dnech poškozoval jejich dopravní prostředky, byl zadržen.

V období od 27. do 30. ledna tohoto roku řádil v ulicích města Chomutov a Jirkov vandal, který z dosud nezjištěných příčin poškozoval zaparkovaná vozidla. U vozidel ve většině případů rozbíjel kamenem přední sklo, ulamoval stěrače a venkovní zrcátka a nezjištěným předmětem tvořil vrypy do laku karoserií vozidel. Za uvedené období měl poškodit více jak 20 vozidel a způsobit předběžnou škodu za téměř 300 tisíc korun. Jeden z případů se stal například na parkovišti u Billy, kde na zaparkovaném autě přistál obří balvan a zničil čelní sklo.

Policistům se na základě operativní činnosti podařilo vypátrat a zadržet 25 letého muže z Chomutovska, který se měl výše uvedeného jednání dopouštět. Motiv jeho jednání se nepodařilo zjistit.

Byl obviněn z trestných činů poškození cizí věci a výtržnictví. Za uvedené jednání mu v případě soudem uznané viny hrozí až tříletý trest odnětí svobody.


Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video